søndag 20. januar 2008

Vi har startet scrappeklubb i Larvik

Fredag 18 januar møtte vi opp 15 scrappegale jenter i lokalene til Kreativ Hobby. Uten scrappesaker. Hensikten var å starte egen scrappeklubb i Larvik, og det ser det ut til at vi har fått klart. Etter fredagens møte, har vi fått flere medlemmer, og det er kjempegøy! Klubben skal holde til i lokalene til Kreativ Hobby, på Storgata i Larvik. Vi vil prøve å få til klubbkvelder hver 14 dag, men forskjellige dager hver gang, slik at man får ulike dager men kan gå på klubb. Det vil bli en liten medlemskontigent, som skla dekke premier ved utfordringer vi lager. Det vil bli trukket ut premie blant bidrag som blir levert inn, slik at alle har mulighet for å vinne en liten premie. I klubben legger vi også vekt på at alle skal kunne møte opp, om du er helt fersk eller en gammel traver med papir og lim. De som har vært lengst i hobbyen står klare for å hjelpe de nye, med tips og råd. Vi vil at dette skal være en klubb for alle

Vi har også vært så heldige at vi får lov til å ha vær egen klubboppslagstavle i lokalene til Kreativ Hobby. Der kan vi henge opp info om klubben.

Veldig mange av våre scrappende og kortlagende medlemmer er småbarnsmødre, og alle er enige at det å kunne komme seg ut en gang i blant, uten å være forpliktet til å komme, var veldig viktig. Så har man syke unger en klubbkveld, ja så blir man hjemme, og har man lyst til å scrappe, ja så tar men seg en tur på klubben.

Klubben består av et styre, med leder, sekretær, kasserer og 3 styremedlemmen eller kreative hoder. Vi laget også en egen festkomite som skal sørge for kvelder med sosialt fellesskap uten papir og lim. Spennede, ikke sant?

Jeg håper klubben vokser seg stor og at vi får et godt scrappende og kortlagende fellesskap.

Vil du vite noe mer om klubben kan du jo bare spørre i vei!

Så snart klubben får et eget navn vil vi lage en egen blogg for denne!

2 kommentarer:

Ann-Helen sa...

Du er herved utfordret - sjekk bloggen min for mer info:)

Klem Pilfinken

Heidi sa...

Hei på deg!

Leste om restaureringen av huset deres på scrapping.no jeg. Hørtes ut som dere har gjort en flott jobb og nå ble jeg kjempenysgjerrig på hvordan det ser ut. :hihi:
Håper du legger ut noen bilder så vi kan få se resultatet. =o)

Klem Heidi