søndag 25. januar 2009

Snart Valentines day



Snart er det Valentines Day, og i den anledning er jeg så heldig å få lov til å komme i klassen til eldstejenta mi, for å lage Valentines kort. Jeg har laget et par eksempler på dorullkort. Siden dette er store barn, kan utfordringen være litt avansert, men ikke for vanskelig.





Jeg har prøvd å holde meg til stempeltrykk og utstansede QK-figurer, for å holde materialkostnaden nede. Noen gamle knapper fra syskrinet fikk også lov til å pryde det ene kortet. Mønsterpapirene er hentet fra restekassa mi, som er temmelig stor.


Stempler fra Kreativ Hobby og Ankas design.







Et Valentineskort med snev av humor.

Penneoppbevaring




I dag har jeg vært litt kreativ. Av en gammel boks laget jeg oppbevaring til pennene mine. Stempelet kommer fra Kreativ Hobby, og er montert fast på lokket til en mindre hermetikkboks. Lokket fungerer som en ramme rundt teksten. Fargevalget mitt er en drøm om vår og sommer, noe som jeg gleder meg veldig til nå, midt oppi snø, slaps og grå dager.
Blomstene er Prima, noen gamle knapper fungerer som frøhus midt i blomsten. På siden henger en liten klesklype ned fra boksen, der kan jeg sette opp huskelapp. Mønsterarket er Wild Asparagus.

søndag 18. januar 2009

Lenge siden sist,- og godt nytt år!




Oisann! Her er det jammen meg på tide med en liten oppdatering. De siste månedene har vært temmelig travle. Har ikke blitt så masse tid til hobby, men jeg kan kanskje ha det som et nyttårsfortsett? Bli litt flinkere til å sette av tid til meg selv, litt mer enn hva jeg har gjort den siste tiden.




Vel noe kreativ har jeg vært, foruten jobbinga i blomsterbutikken. Jeg har strikket litt igjen. Har blitt både tova tøfler og ullvotter. Så mye scrapping og kortlaging har jeg ikke fått til, men et kort har jeg iallefall gjort. Dette fikk jeg bestilling på før jul. Kortet jeg skulle lage var til en bonde med rød traktor. Så da måtte kortet bli slik fant jeg ut.