onsdag 30. april 2008





Da er konfirmasjonstida i anmarsj! Her har jeg laget 3 konfirmasjonskort som jeg har fått bestillling på. alle til jente.



Å finne motivstempler til ungdom synes jeg er vanskelig. Enten er de for barnslige, eller så er de for voksene. Derfor har jeg rett og slett brukt stempler fra Kreativ Hobby med noen visdomsord til konfirmanten i stedet.




Siden kortene er ment til pengegaver, har jeg stanset ut taglommer fra Sizzix, som jeg har pyntet og dekorert. Kort som skal stå framme på et gavebord i mange timer, bør pyntes litt på innsiden, det er jo tross alt den siden på kortet som synes mest i løpet av dagen.








tirsdag 8. april 2008

En liten personlig barselhilsen

En liten barselhilsen blir enda mer personlig om man laster ned nyfødt bilde fra lokalavisa, slik jeg har gjort her. Bildet er noe forandret på i fargene, forminsket litt og printet ut på fotopapir. Mønsterpapiret er hentet fra restearklageret mitt. Også elsker jeg å bruke hampetråd kombinert med blonder! Hamp og blonder går igjen på masse av det jeg lager.


Vi går snart inn i den store bryllupstiden........

....ja ikke jeg personlig da, men andre. Derfor har jeg laget et bryllupskort, tilfelle det dukker opp et kommende brudepar.


Selve motivet er embosset med gull og klippet ut. Tekstempelet er Kreativ Hobbys eget design, og det finner du i nettbutikken dems. Mønsterpapirene jeg har brukt her, kommer fra et slikt sett med innpakningspapir innkjøpt en gang på Meny.